Over ons

Annick

Schrijven zit me in het bloed. En zoals je weet, het bloed kruipt waar het niet gaan kan! Ik ben jouw copywriter van dienst! Ik schrijf, ik vertaal, bedenk posts voor sociale media, ik blog voor jouw bedrijf,… Mijn doel en streven:

  • jouw website naar een hoger niveau tillen
  • meer bezoekers naar jouw website brengen
  • je doelpubliek aanspreken, ja zelfs raken, met goeie teksten
  • je helpen je weg vinden in de wirwar van sociale media
  • jouw bedrijf, zaak, product mee op de internetkaart zetten

Toen internet furore begon te maken – eind jaren 90, begin 2000 – schreef ik al websiteteksten voor Unizo. En was ik al bezig met nieuwsbrieven voor accountants, de social profit sector, milieudeskundigen. Ik ben dus wat je noemt een oude rot in het vak. Bij Standaard Uitgeverij leerde ik de liefde voor het taalvak en online communicatie. Die ervaring kan ik vandaag helemaal inzetten voor jou, onze klant. En dat doe ik met heel toewijding en plezier. Bovenal ben ik iemand die energie krijgt van mensen, van verhalen, … Dus luister ik heel graag naar jou, je verhaal, je motivatie, je waarom. En dat vertaal ik in bezielde teksten die jouw klanten over de streep trekken!

Linguna - Annick Taets

Bel me voor een gesprek over jouw zaak op 0486 42 23 54!

Linguana - Steven Diels

Steven

Een creatieve duizendpoot in hart en nieren. Dat ben ik! Veel ervaring opgedaan in een Nederlands bedrijf met verschillende internationale vestigingen als IT’er, fotograaf, webmaster… In een ver verleden ooit nog SAP geïmplementeerd, maar daar kon ik toch net iets te weinig mijn creatieve ei in kwijt.

En dan kwam het moment… dat de puzzel in elkaar leek te vallen, de tijd rijp was en er vooral veel zin was om met ons eigen communicatiebureau te starten… En hier zijn we nu, zoveel jaar later, met heel veel extra ervaring er nog bij. Mijn doel en streven:

  • jouw bedrijf in de spotlights zetten
  • iets bijzonder maken van je logo, huisstijl, naamkaartje
  • een keigoeie, technisch sterke én mooie website voor je maken
  • foto’s maken van je bedrijf, producten, events die mensen raken
  • al je bedrijfscommunicatie dat extraatje te geven dat je eruit laat springen

Bel me voor een gesprek over jouw zaak op 0478 38 38 77!

Wij als team

Met twee maken we elkaar sterker. We vullen elkaar perfect aan in wat we voor je kunnen betekenen. En dat is voor jou, onze klant, een heerlijke win-win-situatie. Jij hoeft niet naar verschillende partijen te stappen voor verschillende communicatievragen. Wij hebben alles in huis om je in alles te voorzien. Daar win jij als klant tijd én geld mee. En ben je zeker dat alles met alles linkt, communiceert en overeenkomt.

Linguana - Annick Steven

Bel ons voor een gesprek over jouw zaak op 0478 38 38 77!

Menu