Over Linguana

Wat doen we voor jou?

Wij zorgen ervoor dat jouw marketing rendeert! Meer bezoekers op je website, meer leads, meer klanten, meer verkoop!

Hoe doen we dat?

  • Met websites die zorgen voor meer bezoekers
  • Met teksten die bezoekers overtuigen
  • Met content die van bezoekers klanten maakt
  • Met grafisch ontwerp dat jouw onderneming in de spotlights zet

Wij zorgen ervoor dat jouw investering in marketing en communicatie werkt en rendeert.

Meer leads, meer klanten, meer verkoop!

Wat maakt dat we dat kunnen?

We blikken terug op tientallen jaren ervaring in communicatie en marketing.
We leren nog iedere dag bij en scholen ons ook heel regelmatig bij.
We beseffen het grote belang van luisteren naar jou, onze klant.
We zeggen wat we doen, we doen wat we zeggen!

Wie zijn we?

Annick Taets

Ik ben Annick, copywriter en mede-bezieler van Linguana. Samen met Steven – ook mijn partner  Ik ben altijd al – sinds ik kan lezen – een boekenverslinder geweest. Met een heel grote honger naar kennis.

Een eigenschap die mij geleid heeft naar mijn beroep van vandaag: tekstschrijver. Nieuwsgierig als ik ben, vogel ik graag van alles uit en wil ik alles weten over de onderneming van mijn klant. Wat hij/zij precies doet, hoe dat in zijn werk gaat, wat de voordelen ervan zijn, wat het oplevert voor de gebruiker,…

En al die kennis giet ik dan met veel enthousiasme en ‘spielerei’ in een sappige tekst …

Mijn inspiratie en creativiteit vind ik tijdens lange wandelingen in de natuur, verre reizen en een bezoek aan een museum.

Voorts ben ik trotse mama van twee schatten van kinderen: zoon Sander en dochter Sari. En ik ben ook een grote liefhebber van Belgisch bier: ik doe niks liever dan nieuwe bieren proeven. Santé! Klinken we binnenkort op jouw nieuwe website?

Steven Diels

Ik ben Steven, partner van Annick en de andere bezieler van Linguana. Creatieveling ben ik al sedert mijn jeugd. Toen kreeg de fotografiemicrobe mij te pakken en die is nooit meer weggegaan.

Fotografie is beslist mijn grootste liefde. Toch heb ik het ook in de vingers om grafisch iets knap te ontwerpen. Mijn expertise ligt bij de technische opzet van website, maar evenzeer in die website een aantrekkelijke look & feel te geven.

Om mijn hoofd helemaal leeg te maken, doe ik niks liever dan sporten. Ik ben een fervente hardloper en een al even verwoede mountainbiker.  Reizen met ons gezin is beslist ook een van mijn favoriete vrijetijdsbestedingen. Net als genieten van een stevige wandeling, een heerlijk biertje en een lekker etentje.

Aïko

Aïko is onze charmante, lieflijke kantoorhond. Een zwarte Engelse Cocker Spaniël met een goede inborst, een speels karakter en een schattig kopje.

Deze bevallige dame doet niks liever dan je vriendelijk begroeten, uitgebreid besnuffelen en bedelen om een goedkeurde aai.

Niet zo tuk op honden? Dat vindt Aïko heel spijtig! Toch begrijpt ze je al te goed en laat je dan ook graag volledig met rust!

Jij!

Zo ken je ons al wat beter! Wij zijn van onze kant benieuwd naar jouw
verhaal en kijken er naar uit jou te leren kennen!

Jouw onderneming in de kijker zetten?

Bel ons op 0478 38 77 of

Wat zeggen onze klanten over ons?

Recente
projecten