Copywriting: laat je tekst voor je werken!

Pakkende, duidelijke teksten

  • Een pakkende tekst op je website die mensen overtuigt?
  • Een duidelijke tekst voor je nieuwe brochure?
  • Een goed geschreven blog zonder spelfouten?

Schrijven is een vak apart. Als je in je onderneming met heel andere dingen bezig bent, is schrijven meestal een echte opgave. Hoe krijg je een goeie tekst op papier? En wacht je dan het best op goddelijke inspiratie?

Straffe teksten die triggeren, raken én overtuigen

Je hoeft het niet in hemelse sferen te zoeken, de oplossing is veel dichterbij. Linguana is jouw reddende engel als het aankomt op straffe teksten die je lezers triggeren én overtuigen.

Content voor je onderneming of organisatie

Wij schrijven alle teksten die jij nodig hebt voor je onderneming of organisatie:

websiteteksten die
goed scoren in Google

blogs

e-books

landingspagina’s

nieuwsbrieven

teksten voor folders en brochures

posts voor social media

slogans, baselines, reclameteksten

SEO-teksten voor je website

Razend belangrijk, die teksten op je website. Niet alleen horen ze je bezoeker te overtuigen om met jou contact op te nemen. Nee, je bezoeker moet in de eerste plaats op je website terecht komen. Dat lukt niet als je op pagina 99 van de zoekresultaten staat.

Wij schrijven je websiteteksten zo dat je goed scoort in zoekmachines. Met een hippe marketingterm noemen we dat SEO copywriting (link naar Pagina D SEO). En laat SEO copywriting nu net helemaal onze dada zijn! Het resultaat voor jou?

  • meer bezoekers op je website
  • meer leads
  • meer klanten
  • meer verkoop

We schrijven niet voor jou!

Eigenlijk schrijven we niet voor jou. Nee, we schrijven voor jouw klanten! De bezoekers op je website zijn op zoek naar iets. Een antwoord op een vraag waar ze mee zitten, iemand die hen kan helpen met een bepaald probleem. Jouw teksten moeten daarop inspelen.

Daarom luisteren we naar jou!

Jij weet als de beste waar je onderneming voor staat, wie je klanten zijn en wat je wil bereiken met je tekst. Daarom is luisteren naar jou voor ons zo belangrijk. Zo vertalen we jouw verhaal achteraf naar doeltreffende teksten!

Jouw tekst laten checken

Heb je zelf een tekst geschreven en wil je die graag laten checken op taalgebruik, zinsbouw, grammatica en spelling? Ook dat doen wij!  Linguana zorgt voor:

  • nalezen en proeflezen
  • corrigeren
  • herschrijven

Een babbel over je teksten?

Bel ons op 0478 38 38 77 of

Wat zeggen onze klanten over ons?

Recente
projecten