Content is King

Zoekmachine optimalisatie? Jouw site scoort in Google!

Wat is zoekmachine optimalisatie of Search Engine Optimisation (SEO)?

Met zoekmachine optimalisatie of SEO optimalisatie zetten we je website zo op dat je hoog scoort in Google. Met zoekmachine optimalisatie vindt jouw doelgroep makkelijk je website. Nodeloos te vermelden dat dit gunstig is voor je business.

SEO optimalisatie voor jouw website

Word je site niet goed gevonden in Google? Daar kan Linguana een flinke mouw aan passen. Wat kunnen wij voor jouw site doen?

 • Content zo schrijven dat Google de juiste zoekwoorden in je websiteteksten vindt: SEO-copywriting
 • Je website technisch optimaliseren om hoger te scoren in Google
 • Je bezoekers overtuigen met relevante content
 • Meer zoekverkeer in Google naar je website leiden
 • Je website een doordachte en overzichtelijke structuur geven

Gratis SEO doorlichting voor je website?

Of bel 0478 38 38 77

De vindbaarheid van je website verbeteren en nog meer voordelen

Als je hoger wilt scoren in Google, is SEO een must. Zoekmachine optimalisatie zet jouw website een trapje hoger in de begeerde Google ranking. Al na enkele weken, maanden merk je (en zie je in duidelijk in Google Analytics) dat er meer zoekverkeer is op je website. Je naam en je bekendheid groeien mee…

Inhoudelijke en technische analyse van je website

Eerst bekijken we je website zoals ze nu is.

 • Is de inhoud relevant?
 • Vinden bezoekers makkelijk hun weg in de structuur van je website?
 • Hoe zit je website technisch in elkaar?
 • Zijn je foto’s en afbeeldingen geoptimaliseerd voor Google?
 • Is er aandacht besteed aan SEO?
 • Is je website goed opgezet en gebruiksvriendelijk?

Al deze factoren bepalen onder andere hoe goed je website scoort in Google.

Zoekwoordenonderzoek

Voor we echt aan de slag aan met je website, voeren we een zoekwoordenonderzoek uit. Het is heel belangrijk om te weten naar welke zoekwoorden er wordt gezocht in jouw sector. Welke zoektermen gebruikt je doelpubliek als het naar jouw dienst of product op zoek is? Aan de hand van dat zoekwoordenonderzoek bepalen we – samen met jou – welke zoektermen we gebruiken.

SEO gekruid met pittige copywriting

Veel SEO websiteteksten lezen als een draak. Ze zitten overvol met zoekwoorden, vallen wel honderd keer in herhaling en zijn eigenlijk totaal niet bestemd om gelezen te worden, laat staan om aan te zetten tot actie. Daarin onderscheiden wij ons van de modale SEO consultant. Die mikt op zoekwoorden en op niks meer. Wij creëren een perfect evenwicht tussen SEO doelstellingen en een aangename, goed geschreven tekst.

SEO met Linguana

SEO is een voortdurend aandachtspunt als je wil dat je website hoog scoort in Google en goed gevonden wordt door je doelpubliek. Linguana tekent voor jou een SEO-strategie uit die werkt. We bieden verschillende SEO-pakketten aan die jouw SEO een flinke boost geven.

SEO op jouw maat

Je kan kiezen voor een eenmalig SEO-project: we optimaliseren je website en de content op gebied van SEO. Wil je graag op regelmatige basis content toevoegen aan je website, maar heb je zelf geen kaas gegeten van SEO? Ook dan kunnen wij interessante en SEO-vriendelijke inhoud voor je maken. Of wil je het graag zelf proberen? Wij tekenen een plan voor je uit en geven je de tools in houden om zelf met zoekmachine optimalisatie aan de slag te gaan.

Gratis SEO doorlichting voor je website?

Of bel 0478 38 38 77

Menu