Spring eruit met SEO copywriting!

Seo copywriting: wij schrijven websiteteksten die werken!

Uiteindelijk moet je firma online goed vindbaar zijn en dat doe je met de juiste teksten voor je website. Daarom heb ik Annick ingeschakeld. Zij heeft tijd vrijgemaakt om onze firma te leren kennen en dan de nodige teksten te schrijven. Het resultaat was dat we direct prijsaanvragen binnenkregen! Dit werkt dus echt! Hartelijk dank, Annick, voor je inzet.

Linda Verachtert - Drukkerij Durnam

Linda Verachtert

Drukkerij Durnam

Wat is SEO copywriting?

Jij wilt toch ook dat je website gevonden wordt in Google? Dan zit er maar één ding op: werk maken van SEO copywriting. SEO copywriting betekent dat teksten zo geschreven zijn dat je website goed scoort in Google én dus gevonden wordt door je doelpubliek.

Maak je website inhoudelijk sterk, strategisch én overtuigend

Al lijkt het misschien helemaal niet zo… teksten schrijven voor het web is een hele kunst. Wij schrijven websiteteksten die beroeren, bewegen én overtuigen. Wij maken jouw websiteteksten:

 • zoekmachinevriendelijk: je scoort in Google
 • strategisch: we houden steeds jouw doelstellingen in ons achterhoofd
 • overtuigend: we trekken bezoekers over de streep
 • inhoudelijk sterk: SEO copywriting met inhoud

Ja, ik wil doelgerichte SEO teksten voor mijn website!

Of bel ons op 0478 38 38 77

Teksten op maat van Google

We besteden veel aandacht aan enkele belangrijke teksteigenschappen voor Google:

 • despription tags
 • title tags
 • headers
 • getagde afbeeldingen
 • de juiste trefwoorden
 • ijzersterke zoekwoordcombinaties

Teksten voor echte mensen

Wij schrijven jouw teksten in de eerste plaat voor ‘echte’ mensen die jouw website bezoeken, niet voor zoekrobots. We letten erop dat de goede trefwoorden en zoekwoordcombinaties in jouw teksten voorkomen… zonder dat de leesbaarheid van de teksten in het gedrang komt.

De opbouw van jouw website: met de juiste structuur en de juiste inhoud

Voor we aan de slag gaan met je websiteteksten, denken we eerst na over je website als totaalconcept:

 • Wie wil je bereiken?
 • Wat zijn je doelstellingen?
 • Welk verhaal wil je brengen?

De antwoorden op deze vragen vertalen we in een duidelijke opbouw van je website en een heldere menustructuur. Zodat jouw bezoekers makkelijk hun weg vinden en keer op keer terugkomen.

Niet nodig om je hele website te vernieuwen

Hoef je je website helemaal te vernieuwen om goed te scoren met onze SEO copywriting? Nee, dat moet niet noodzakelijk. Wij kunnen perfect enkel de teksten van je website onder handen nemen.

Ja, ik heb al een website en wil enkel mijn teksten vernieuwen!

Of bel ons op 0478 38 38 77

SEO copywriting tarieven

Ieder product of dienst gaat met een specifiek doelpubliek gepaard. Dat vergt altijd een eigen, specifieke aanpak van SEO copywriting. Wij maken graag vrijblijvend een offerte om je website helemaal  te optimaliseren met SEO-teksten. Je kiest uit verschillende SEO-pakketten:

SEO project

een eenmalig project zoals de teksten van je website helemaal SEO-proof maken. Jouw website wordt beter gevonden en scoort hoger in de zoekresultaten.

SEO maandelijks

iedere maand voegen wij een blog of een nieuwsupdate toe aan je website. Zo blijf je op gebied van SEO goed scoren, je genereert leads en  blijft het goed doen in de Google ranking.

SEO training

wil jij zelf goeie SEO-teksten schrijven? Dan kunnen wij je trainen en je de kneepjes van het vak leren. Erna kan je zelf aan de slag met je website, blog, nieuwsbrief, …

Ja, ik wil doelgerichte SEO teksten voor mijn website!

Of bel ons op 0478 38 38 77

Menu