Boost je bedrijf in de pers

Perscommunicatie: met je bedrijf in de media

Zet je bedrijf in de kijker met een persbericht!

  • Interessant nieuws over je bedrijf te melden?
  • Jouw onderneming in de kijker in een vakblad, de krant, op radio of tv?
  • Je bedrijfsimago en naambekendheid een flinke boost geven?

Laat een persbericht schrijven!

Dan laat je toch een persbericht schrijven? Interessant nieuws over je bedrijf verdient aandacht in de media. Laat journalisten over jouw onderneming vertellen. Zo staat je bedrijf op een positieve manier in de belangstelling. Wij maken dit voor jou waar!

Een positieve hype rond je bedrijf

Met een doordacht persbericht creëer je meer zichtbaarheid voor je bedrijf. En dat op een geloofwaardige en objectieve manier. Dankzij een artikel in de krant of in een vakblad en reportages op radio of tv ontstaat er rond je onderneming een positieve hype. Dat zorgt voor een stevige boost van je naambekendheid en bedrijfsimago. Een persbericht geeft uitstraling aan je onderneming en wakkert ook de fierheid van je personeel en hun betrokkenheid aan.

Je naamsbekendheid en imago verbeteren in de pers?

Of bel 0478 38 38 77

Wij schrijven jouw persbericht

Redenen genoeg om werk te maken van een inspirerend persbericht voor jouw bedrijf. Je weet niet hoe je eraan begint? Wij schrijven voor jou een effectief en vlot persbericht. Nadien zorgen we ervoor dat jouw persbericht verspreid wordt in de media. We volgen alles voor je op en overleggen met de pers over jouw persbericht.

Gevolg? De resultaten liegen er niet om! De artikels die in de media verschijnen, de reportages op radio en tv kan je ook achteraf nog inzetten in je communicatie.

Wat kost het om een persbericht te laten schrijven en verspreiden?

We maken graag vrijblijvend een offerte voor jou. De kost van een perscampagne is in elk geval budgetvriendelijk en betaalt zichzelf terug in heel wat aandacht en positieve naambekendheid voor je onderneming.

Jouw bedrijfsimago een boost geven met een persbericht? Linguana schrijft het voor jou!

Of bel 0478 38 38 77

Menu