Klik!

Bedrijfsfotografie: wij brengen jouw zaak professioneel in beeld

Je zaak in beeld met prachtige foto’s

  • Je nonkel heeft de foto’s voor je website gemaakt maar zijn talenten liggen elders?
  • Je vakantiefoto komt niet echt professioneel over op LinkedIn?
  • De sfeerbeelden van je klantenevent missen wat sfeer?

Een afknapper van formaat: een prachtige website of een professionele brochure… met  onscherpe, onaantrekkelijke foto’s. Jouw zaak tot in de puntjes in beeld brengen met prachtige foto’s die overtuigen: dat is wat Linguana voor je doet.  Want goed beeldmateriaal kan je eindeloos hergebruiken voor je website, brochure, folder, social media, blog, advertentie….

Foodfotografie

Jouw exquise gerechten perfect gefotografeerd voor dat magazine, je menukaart, je website, je nieuwsbrief? Met het juiste materiaal en de perfecte belichting laten we je klanten overlopen van goesting!

Productfotografie/pack shots

Laat de producten voor je webshop of je catalogus perfect belicht fotograferen. Wij zorgen voor de prachtige packshots in eigen studio of op locatie. Dat geeft je producten de uitstraling die ze verdienen en stimuleert de verkoop.

Immo

Een huis, woning, villa, appartement op zijn best tonen? Dat doe je met mooie, stijlvolle beelden. Potentiële kopers weten dat te appreciëren en reageren vlugger op advertenties met professionele foto’s.

Profielshoots en zakelijke portretten

Helemaal relaxed en op je best op je profielfoto? Linguana maakt zakelijke portretten met dat extraatje die jou doen stralen op sociale media, je website, in je nieuwsbrief,… Laat jezelf van je beste kant zien!

Evenementen, recepties, teambuildings

Een bedrijfsfeest of receptie gepland? Wij laten je nagenieten met leuke, verrassende, en vooral mooie sfeerbeelden.

Bedrijfsreportage

Wij leggen de juiste beelden voor je vast van jouw bedrijf, kmo, praktijk, zaak, winkel… Zo kan je helemaal uitpakken waar je maar wilt met prachtige foto’s van jouw zaak.

Jouw zaak professioneel in beeld gebracht? Linguana fixt het!

Of bel 0478 38 38 77

Menu